Pondtech borstelfilters

voor uw zekerheid

Borstel filters

De meest betrouwbare filter op de markt

Deze nieuwe generatie borstelfilters zet nieuwe maatstaven. Eenvoudige techniek met een helder en verbluffend resultaat. Terwijl de trommelfilters de markt lijken te domineren maakt dit stuk japanse engineering zijn opmars.
Hoe dat mogenlijk is? :

Hij is 100% bedrijfszeker vanwege zijn constructie

Het borstel niveau is zo ingericht dat water altijd door kan stromen. De extreem lage watersnelheid in het filter zorgt dat vuil deeltjes worden afgevangen of bezinken en dit terwijl het water altijd door kan stromen en verstoppen onmogelijk word.

Onbezorgd van huis
Bent u veel van huis? bijvoorbeeld voor uw werk, of gaat u graag op vakantie dan is dit uw ideale filter. Naast dat dit filter onverstopbaar is heeft dit systeem geen bewegende onderdelen of besturing en kan dus nooit uitvallen. Door de slimme opbouw kunnen reinigingsintervallen tot maar liefst 4 weken bereikt worden.

15 minuten.
Nog nooit was het reinigen van een Borstel filters zo eenvoudig. Standaard worden onze borstelfilters voorzien van een bodemafvoer voor het snel aflaten van het water. Door de onderlinge afstand van de borstel rijen kunt u overal probleemloos bij komen en hoeven ze niet uitgenomen te worden. Het reinigen zal dan ook niet veel meer tijd als 15 minuten in beslag nemen.

Horizontale flow vs water level
De lage watersnelheid die verandwoordelijk is voor het succes van deze filter word door middel van horizontale flow gecreëerd. Daarnaast geeft dit nog het grote voordeel dat de filter ook bij lage water stand van bijvoorbeeld een waterwissel of een behandeling door kan lopen.

  • Verstopping onmogelijk
  • 100% bedrijfszeker
  • Reinigings intervallen tot 4 weken
  • Reiniging binnen 15 minuten
  • Water niveau verschillen probleemloos op te vangen

Brushes by Pondtech

Pondtech Borstel filters

De Pondtech borstel filters

100% bedrijfszeker

All search results