Pondtech indoor/quarantaine

......

Indoor / Quarantaine

Indoor / Quarantaine

Wij produceren en leveren volledige indoor/quarantaine/opgroei installaties.

Onze Q-bakken

Voor deze toepassingen bieden wij u graag onze Q-bakken aan. De ronde constructie is niet alleen elegant maar ook zeer praktisch, de waterdruk word perfect over de stabiele mantel verdeeld en en deze bakken kunnen daardoor vrij in de ruimte opgesteld worden.

Om een kwalitatief hoge en stabiele afwerking te verkrijgen worden onze bakken allemaal voorzien van een stabilisatie strook.

Daarnaast zijn onze bakken standaard voorzien van een “drainwand” deze wand voorkomt beschadiging van uw vissen omdat er geen roosters toegepast worden.

Opties, de bakken kunnen worden voorzien van:

  • spring beveiliging.  Dit is een afneembare 50cm hoge rand.
  • Polycarbonaat kunststof deksel. Bij deze optie worden bevestiging punten aan de mantel verwerkt voor het vast zetten van de deksel.
  • Voerautomaat eventueel met bevestiging beugel.

 

De juiste installatie voor u

In overleg met u kunnen wij een volledig systeem afgestemd op uw specifieke behoefte en beschikbare ruimte leveren.
Pompen, UV-C, beluchting en verwarming filter. Elementaire componenten die het succes en plezier van uw hobby direct kunnen vergroten.

Wij kunnen u alle benodigde componenten voor een installatie leveren.

  • Pompen, de juiste keuze van een pomp is ook hier weer afhankelijk van uw situatie en wensen. Wij kunnen u diverse variabel instelbare pompen aanbieden.
  • UVC-Units, bij een binnen installatie wellicht niet direct op de eerste plaats tegen algen maar zeker voor ontsmetting van schadelijke bacteriën en virussen.
  • Beluchting, Zuurstof is van levensbelang voor uw koi maar ook voor uw bio-filter onmisbaar.
  • Verwarmingsmodules, een van de belangrijkste remedies voor zieke vissen is warmte, maar ook van grote invloed op de groei van uw vissen.
  • Filtering, een binnen installatie leeft toch net iets anders als uw vijver, en oppervlakte is vaak beperkt. wij kunnen een passende compacte oplossing bieden.

Heeft u interesse in één of meerdere van onze producten, of bent u wellicht geïnteresseerd in een volledige oplossing? In of exclusief installatie? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

All search results